Bakgrunn

Informasjonsdirektør, Dagbladet, VG, Dagsrevyen

Annette Sjursen

Jeg er en kommunikatør og trives med å kommunisere med mange mennesker. Jeg tenker at det er bortkastet å bli født på en jordklode med så mange fantastiske individer uten å nå dem og utveksle erfaringer for å oppnå det vi vil i livet vårt.

Journalistikk ble mitt første svar. Det varte i ti år. Morgenbladet, Dagbladet, VG, Dagsrevyen. Så ville jeg videre. Det ble Informasjonsdirektør for Festspillene i Bergen. Der manifesterte drømmen seg om å selv sette agendaen og å kommunisere til et stort publikum. Jeg ville lage spillefilm og skrive manus selv. Jeg måtte bytte karriere, begynne på bar bakke, så å si.

Det var tøft men fantastisk å nok engang få lov å klatre opp karrierestigen. Jeg begynte som regiassistent på Nationaltheatret hos den internasjonale kapasiteten Stein Winge og videre hos Daniel Bohr på Det Kongelige Teater i København. Så ble det kortfilm i egen regi og kurs og assistentjobber på film. Deretter debuterte jeg med min første spillefilm som høstet fantastiske kritikker og godt besøk. Spillefilm nummer to fulgte og ble svært kontroversiell. Det førte til stor mediepågang, konsulentoppdrag, foredrag og kurs i å takle pressen i med- og motgang, samt rådgivning i fokustrening.

Min tredje spillefilm er under arbeid, mens jeg gleder meg mer og mer over rådgivning og kurs- virksomhet.

Interessert?

Ring meg gjerne for å drøfte hva jeg kan gjøre for deg!