Rådgivning

Mental Power

– vær ditt beste i medgang og motgang

 

Min metode

Uansett om du/bedriften/organisasjonen/ – er i en opp eller nedtur, kan håndteringen være på det beste. Du/din bedrift/organisasjon kan velge mestringsfølelse. Det fører til gode dager –  uansett. De fleste bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker kan mer enn de tror. I det daglige  har vi bare glemt hvordan.
Hvordan tenke for å få det bedre og prestere bedre?  Jeg utvikler et mentalpower konsept basert på din bedrifts/organisasjons/individuelle mål.
Det er lett å være smart og visjonær på en fjelltopp eller i en solseng, men det er hverdagen som teller. Som skaper varige verdier.
Jeg arbeider for å aktivere de gode egenskapene du allerede har. Å være premissleverandør i ditt segment, marked eller eget liv er naturlig å ønske.  Ofte kreves omstrukturering av tanker, opplevelser , organisasjon, konsept, familie eller dagligliv. Kanskje er du midt i en omstrukturering på et av områdene og trenger å styrke din vei? Alle bør få kjenne gleden og profitten som følger av resultat oppnåelse ut i fra klart definerte mål. Jeg har selv  oppnådd det andre mente var umulig ved mental trening.

 

Min erfaring

Jeg har med mitt brede erfaringsgrunnlag og møter med ulike mennesketyper, bedrifter og organisasjoner opparbeidet en evne til å forstå ulike mind-sets og organisasjonskulturer.  Anerkjente metoder for mental trening har jeg  fått via min arbeids erfaring og egen bevisstgjøring i de krevende jobbene jeg har hatt gleden av å ha.  Som regissør vet jeg hvordan man jobber frem en spesifikk personlighet i en skuespiller. Jeg vet også hvordan man forteller den gode historien til et stort publikum. De samme metodene anvender jeg  i det virkelige liv. Alle vil ha hovedrollen i sitt eget liv, i sin egen historie. Hva er din bedrifts, din organisasjons eller din personlige historie og hva er din hovedrolle i den?
Som konkurranse svømmer og seiler i tenårene ble jeg raskt vant med en prestasjonskultur. Senere som journalist, kommunikasjons sjef, spillefilmregissør og forfatter ble prestasjon kombinert med lederkunnskap og kommunikasjon.

 

Hvordan

Å prestere på sitt beste i en gitt situasjon er avhengig av hvordan man tenker før og under prestasjonen. En skuespiller instrueres for eksempel for rollen via ulike mentale teknikker som er svært anvendbare også i det virkelige liv. Når jeg selv ha stått i fokus både i konkurranser og i media og som leder av team i pressede situasjoner, har dette vært viktige egenskaper for meg å dyrke.
Jeg har sett hvordan de beste innenfor ulike bransjer tenker og hvordan jeg selv bør tenke når jeg skal presterer best. Kunnskapen om vinnerens tankesett vil jeg nå formidle til flere . Og ingen situasjon eller oppgave er for stor eller liten for å bli vinneren i sitt eget liv.
Og Mental Power er det ingen som kan stoppe noen fra å gjennomføre. Her er all makt i dine hender.

 

”THE SKY  IS NOT THE LIMIT, YOUR THINKING IS!”

Interessert?

Ring meg gjerne for å drøfte hva jeg kan gjøre for deg!