Referanser

"Annette vet hvordan man kan gjøreutfordringer til suksess!"
Annette Sjursen har en meget god evne til å lese mennesker. Hun ser raskt hva en er god til og hva en bør trene på. Jeg opplevde at hun i løpet av de tre dagene vi jobbet sammen løftet hun meg høyt og jeg hentet ut mye mer av mitt potensial.
TIRIL HAUG VILLUM
administrerende direktør, Pareto Bank
Anette er en menneskekjenner som balansererer personlig tilstedeværelse og innsikt med profesjonell metode.  Hun er modig og tør å utfordre sine oppdragsgivere. Det gir raske resultater. Jeg anbefaler Annette på det varmeste
ERIK VILLUM
Alpha Corporate Finance
Jeg har hatt den glede av å jobbe med prestasjonsrådgiver Annette Sjursen over en periode på ca. 4 mnd. I utgangspunktet som et ledd i forberedelsene til en stor og prinsipiell rettssak. Teknikkene og rådene jeg fikk i denne prosessen har imidlertid vist seg å være nyttige ikke bare I forhold til denne konkrete saken, men også I mitt generelle virke som forretningsadvokat. Annette har en egen evne til å gi konkrete, klare råd og tilbakemeldinger på en elegant og forståelig måte. Det gjør at man ikke kommer I en forsvarsposisjon, men heller åpner opp for å lære teknikker som skaper selvtillit og styrke. Etter samarbeidet med Annette Sjursen opplever jeg at jeg har blitt enda bedre og tryggere på det jeg alllerede var god på.
CARINA BORCHGREVINK NÆSS
Senioradvokat, FØYEN | TORKILDSEN
Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Annette Sjursen gjennom flere år, bl.a. på filmene MIN MISUNNELIGE FRISØR og PAX. Hun er en lyttende, utfordrende og modig aktør i enhver sammenheng. Hun er allsidig og kan derfor nærme seg et stoff fra forskjellige kanter, noe som også, slik jeg ser det, er kjernen i hennes originalitet. Det er derfor det er givende å samarbeide med Annette Sjursen. Hun er kompromissløs og sensitiv, en gylden kombinasjon i all dialog. Å gi henne opsjon på mine bøker innebærer en like stor mulighet og utfordring for meg.
LARS SAABYE CHRISTENSEN
forfatter
Jeg kjenner Annette Sjursen som et uredd, direkte og ærlig menneske. I det hele tatt har hun et sjeldent pågangsmot. At hun nå velger å formalisere og samle sine medfødte talenter og erfaringer som samtalepartner og rådgiver, ser jeg som en naturlig fortsettelse av hennes egne spennende veivalg gjennom livet.
ERLING KAGGE
forlagssjef og polfarer
Annette har, så lenge jeg har kjent henne, aldri latt seg stoppe så fremt hun selv har hatt tro på prosjektene hun har jobbet med. Dette være seg å regissere og finansiere store filmprosjekt, eller debutere som forfatter. Som hun selv sier - "Du kan alltid gjøre ditt beste. Det sitter i hodet."
ANNE GAATHAUG
forlagssjef i Kagge forlag
I first became aware of Annette Sjursen more than 10 years ago when she won the first NYC Shorts Film Festival I was judging. Since then I have followed her career and looked forward to working with her on a movie in the states.
G. MAC BROWN
Hollywoodprodusent (står bla. bak The Departed og Men in Black 3)
Jeg har hatt gleden av å samarbeide med kulturjournalist Annette Sjursen. Hun er kunnskapsrik, engasjert og analytisk.
ROAR HAGEN
politisk tegner, VG
Jeg har hatt gleden av å kjenne Annette Sjursen i mange år, helt fra min tid som Direktør for Festspillene i Bergen i 80-årene, hvor hun søkte stilingen som Informasjonssjef…og naturligvis fikk den! Hun er en begavet personlighet, med enorm energi og innovative tanker. Hun finner alltid og lykkes i å sette tingene i system, i relief, og i et positiv perspektiv. Annette Sjursen har hele tiden en klar målsettning i arbeidet og i livet. Hun vet hvordan man kan gjøre utfordringer til suksess, og dermed beveger hun seg hele tiden fremad –og oppnår bemerkelsesverdige resultater. Jeg har fra avstand fulgt hennes utvikling, og har stor respekt for den måten hun alltid har kunnet vise sitt beste, både i medgang og i motgang. Hennes konsept er basert på egne oplevelser og erfaringer, og jeg er sikker på at hun er den riktige til å hjelpe enkelte personer, bedrifter og/eller organisasjoner på en målbevisst vei fremad.
DANIEL BOHR
festspilldirektør, operasjef, teatersjef og regissør

Interessert?

Ring meg gjerne for å drøfte hva jeg kan gjøre for deg!